"Aşırı Berbat Bir Muharrem İnce Politikası"

Ahmet Hakan "Aşırı berbat bir Muharrem İnce politikasının sonucu" diyerek İnce'nin Altılı Masa'ya dahil edilemediğini söyledi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Ahmet Hakan, 'Kılıçdaroğlu ve arkadaşları' diyerek, Memleket Partisi lideri İnce'ye gösterilen tavrı eleştirdi. Ahmet Hakan "Aşırı berbat bir Muharrem İnce politikasının sonucu" diyerek İnce'nin Altılı Masa'ya dahil edilemediğini söyledi.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, ziyaret ettiği Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye "Hadi anlaşalım" demediğini yazdı.

"Bu yaşananlardan şu iki sonuç çıkıyor" diyen Ahmet Hakan, bugünkü yazısında şunları kaydetti:

"Bir: Kemal Kılıçdaroğlu ve arkadaşları, Davutoğlu ya da Karamollaoğlu’na karşı sergiledikleri özen ve dikkatin çeyreğini Muharrem İnce’ye karşı sergilemiş olsalardı... Anlaşma umudu daha çok olurdu. Anlaşma olmasa bile İnce, “haksızlıklara maruz kalmış bir isim” gibi kendisini sunamazdı. İki: Saldırarak, hakaret ederek, üzerine çullanarak, sosyal medya kampanyası düzenleyerek Meral Akşener’i masaya oturtanlar, aynı taktikle Muharrem İnce’yi masaya oturtamadılar. Siyaset işte böyle bir şeydir: Her taktik, her durumda aynı sonuca yol açmaz."

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz