İğrenç Olay! Ev Sahibi Kiracıyı Taciz Etti!

"Sana para vereyim akşama kadar gelme"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

İğrenç olay İstanbul Sultangazi'de yaşandı. Genç kız, ev sahibinin annesine uyguladığı tacizi kanıtlamak için eve kamera yerleştirdi. Taciz anları anbean kaydedilirken, tacizcinin, genç kıza "Sana para vereyim akşama kadar gelme" dediği öğrenildi.

Ev sahibinin, kiracısına tacizi kamera kaydıyla ortaya çıktı. Suriye uyruklu Nouha Ö. iki çocuğuyla birlikte bir binanın bodrum katında 8 yıldır oturuyordu

4 yıl önce ise Kazım T. oturdukları evi satın aldı. Kazım K, o günden sonra sık sık kiracısının evine giderek genç kadını taciz etti. Kadının, 14 yaşındaki kızı ise bu durumdan şüphelendi.

Bunun üzerine anne, yaşadığı kabusu kızına anlattı. Kız da, ev sahibinin geleceğin gün oturma odasına gizli kamera koydu. Eve gelen Kazım T., bir süre sonra Nauha Ö.'nün kızından kendilerine kahve yapmasını istedi. Eye A., mutfağa girdi.

Bu sırada Kazım T., yerinden kalktı. Nouha Ö.'yü taciz etmeye başladı. Nouha Ö., ise mutfağa kaçtı.

Kızının yanına sığındı. Küçük kızın tepki gösterince Kazım T., evden kaçtı. Taciz anları ise kameralara saniye saniye yansıdı.

Taciz edilen Nouha Ö., polise giderek ev sahibini şikayet etti.

Küçük kız olayı şöyle anlattı: "Anneme hep ya göz kırpıyordu ya da kızın evden çıksın falan diyordu. En son annem telefonumla kayıt yapmamı istedi.Kahve yaptıktan sonra bana, 'Sana para vereyim akşama kadar eve gelme' dedi. Ben, 'Olmaz' dedim. Mutfağa girdiğim anda o anneme pislik şeyler yaptı… Daha önce komşumuz onunla konuştu. 10 ay gelmemişti. Ama onu ikaz eden komşumuz ölünce yeniden gelmeye başladı…"


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz