Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak?

Uzmanlar, özellikle öğle saatlerinde dışarıya çıkılmaması konusunda uyarılarda bulunuyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Hafta sonu hava kaç derece olacak? sorusu plan yapan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Temmuz ayında olunması sebebiyle sıcaklıklar rekor seviyelerde seyrediyor. Uzmanlar, özellikle öğle saatlerinde dışarıya çıkılmaması konusunda uyarılarda bulunuyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) cumartesi – pazar günü hava durumu raporlarını paylaştı. Peki, Bugün hava nasıl olacak? 22 Temmuz Cumartesi / 23 Temmuz Pazar günü hava kaç derece olacak?

Hava durumu raporları güncel olarak takip ediliyor. Bu hafta sonu hava nasıl olacak? sorusu da hafta sonu için plan yapan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) hava durumu raporlarına göre bu hafta sonu da sıcaklıklarda önemli bir değişiklik olmaması, yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam etmesi bekleniyor. İşte 22-23 Temmuz hafta sonu hava durumu raporları!

HAFTA SONU HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Kars ve Ardahan çevreleri ile Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sıcaklıklarda önemli bir değişiklik olmaması, yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam etmesi bekleniyor.

22 TEMMUZ CUMARTESİ İSTANBUL’DA HAVA KAÇ DERECE OLACAK?

İstanbul’da 22 Temmuz Cumartesi günü hava 33 derece olacak. Gökyüzü açık ve güneşli olacak.

23 TEMMUZ PAZAR İSTANBUL’DA HAVA KAÇ DERECE OLACAK?

İstanbul’da 23 Temmuz Pazar günü hava 34 derece olacak. Gökyüzü açık ve güneşli olacak.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz