Çağla Şikel Yine Mesaj Kurbanı!

Didem Sarı, eski eşi İzzet Antebi ile Çağla Şikel'in yazışmalarını ifşa etti.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

İş adamı İzzet Antebi ile 12 yıllık evliliğini geçtiğimiz mayıs ayında sonlandıran Didem Sarı sosyal medya hesabından olay paylaşımlarda bulundu. Didem Sarı evli olduğu süreçte eski eşi İzzet Antebi ile Çağla Şikel'in yazışmalarını ifşa etti. Yasak aşk yaşadıklarını da öne sürdü. 

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları herkeste şoke etkisi yarattı. Didem Sarı, evli olduğu süreçte eski eşi İzzet Antebi'nin Çağla Şıkel ile olan yazışmalarını yayınladı.

Çağla Şıkel ve İzzet Antebi'nin birbirine övgü yağdırdıkları görüldü. Didem Sarı Çağla Şıkel ile İZzet Antebi'nin yasak aşk yaşadıklarını ima etti. Mesajlaşmalrının eski eşiyle henüz boşanmadan önce gerçekleştiğini açıkladı. 

ADI ÇAĞLA ŞİKEL'LE AŞK DEDİKODULARINA KARIŞMIŞTI

İzzet Antebi ile Çağla Şıkel arasında aşk dedikoduları magazin dünyasında konuşulmuş ve ses getirmişti. Şu sıralar Tuvana Türkay ile aşk yaşayan İzzet Antebi'nin bu paylaşımlar karşısında nasıl tepki vereceği ise merak konusu oldu. 

İLAHİ ADALET PAYLAŞIMI

Didem Sarı'nın yunan mitolojisinde adaletin sembolü olan paylaşımı da dikkat çekti. Paylaşımında "Themis, Yunan mitolojisinde uranüs ve Gaia'nın kızı olan adalet ve düzen tanrıçasıdır. İlahi adaletin tecessümüdür" açıklamasında bulunarak imalı bir paylaşımda da bulundu. 

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz