Artık Flörtler Tamamen Duygusal!

Hayat pahalılığı flörtleşmeyi de etkiledi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Flört uygulaması Bumble, 2 bin 187 kişiye, para ve flört konusundaki düşüncelerini sordu. Araştırmada mali çekincelerin ilk mekan önerilerini etkilediği ortaya çıktı.

Çevrimiçi flört uygulaması Bumble 2 bin 187 kişiye, para ve flört konusundaki düşüncelerini sordu. Araştırma, özellikle gençlerin konu flört olduğunda mali durumlarını ön plana koyduğunu ortaya koydu.

Ankete göre 18-34 yaş arasındaki kişilerin yüzde 30'u ilk buluşmada mekan önerirken bütçesini düşünerek bilinçli hareket ediyor. Her beş kişiden biri de (yüzde 21'i), yıl başındaki durumlarına kıyasla 'ilk buluşma bütçesi' belirlemeye daha çok meyilli.

Habertürk'ten Bilge Nur Akan'ın haberine göre; Katılımcıların neredeyse yarısı artık gösterişli buluşmalar yerine sade randevuları tercih ettiğini söylüyor. 18-34 yaşları arasındaki her üç kişiden birinin yılın başına kıyasla, parkta veya sahilde yürüyüş gibi masrafsız bir aktivite önerme olasılığı daha yüksek.

Gençler ceplerini düşünürken 35-54 yaş arası kişilerin ilk buluşmaya belirli bir bütçe ayırma olasılıkları daha düşük. Ancak bu katılımcıların yüzde 35'i daha mütevazı buluşma mekanlarını tercih ediyor.

Bumble'ın anketine katılan her üç kişiden biri tanışma evresinde finans hakkında konuşmanın önemli olduğu görüşünde. Katılımcıların sadece yüzde 6'sı yeni tanışılan kişiyle finans konusunun asla konuşulmaması gerektiğine inanıyor.

Bumble'ın araştırması ayrıca, her beş kişiden birinin, mali açıdan istikrarlı bir ilişkide olmayı, yılın başında olduğundan daha fazla önemsediğini de ortaya çıkardı. Birkaç buluşmadan sonra sona eren ilişkiler yerine gerçekten doğru kişi için 'zaman ve para' harcanıyor.

 

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz