Anneler Dikkat! Tamamen Ücretsiz Olacak!

0-6 yaş grubu çocuğu bulunan tüm anneleri ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

0-6 yaş grubu çocuğu bulunan tüm anneleri ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Tamamen ücretsiz olacak. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Ekonomi her geçen gün zorlaşırken alım gücü de gitgide düşüyor. Özellikle çocuklu ailelerin sorumluluğu artarken ekonomik açıdan da geçinmek bir hayli zor olmaya başladı. Sosyal devlet anlayışı ile atılan adımlar gündemdeki yerini alırken bu kez de çocuklu aileler gündeme geldi. Yeni projeler hakkında açıklamalar yapılırken 0-6 yaş grubu çocuğu bulunan tüm ailelere kolaylık sağlanacağı aktarıldı. Bu ödemeler tamamen ücretsiz olarak annelere sağlanacak. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

TAMAMEN ÜCRETSİZ OLACAK

Sosyal devlet anlayışı ile yeni projeler hayata geçirilirken 0-6 yaş grubu çocuğu bulunan annelere yeni haklar tanınıyor. Annelerin toplu taşıma kullanması durumunda kartların ücretsiz olacağı duyuruldu. Bu sayede anneler çocuklarını kreşe götürürken tüm toplu taşıma araçlarını ücretsiz bir şekilde kullanabilecek. 14 Mayıs seçimleri yaklaşırken seçim vaatlerine de yenileri eklenmeye devam ediyorum. Annelere ücretsiz ulaşım desteği verileceğini duyuran Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu konu hakkındaki detayları paylaştı.

ANNELERE ULAŞIM DESTEĞİ

Ekonomik kriz hem Türkiye'de hem de dünyada etkisini geçinmek de her geçen gün zorlaşmaya başladı. 14 Mayıs seçimleri yaklaşırken partiler tarafından gelen seçim vaatleri de oldukça dikkat çekiyor. Çocukların eğitimine katkıda bulunmak ve annelerin aileye katkısını sağlamak amacıyla yeni bir proje yapılacağı belirtildi. Nitelikli eğitime erişim ve kadınların iş hayatına katılımını desteklemek amacıyla kreşlerin artırılacağını açıklayan Kemal Kılıçdaroğlu, kadınları sosyal hayata teşvik etmek amacıyla yerel yönetimler vasıtası ile ücretsiz anne kartının yaygınlaştırılacağını belirtti.

Seçim vaatleri kapsamında hayata geçirilecek projeler dikkat çekerken Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu 0-6 yaş grubu çocuğu bulunan anneler için ücretsiz ulaşım desteği sağlanacağını aktardı.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz