ABD'nin Selçuk Bayraktar'a İlişkin Skandal Amacı Ne?

Gemiye davet etmişlerdi! Emekli istihbaratçı ABD'nin Selçuk Bayraktar'a ilişkin skandal amacını duyurdu

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Bayraktar TB2 SİHA ve birçok teknolojik silahı geliştirenBaykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'a dünyanın birçok noktasından ilgi ve sevgi var.

Son dönemde ABD'nin F-35'leri özellikle tartışılan bir uçak haline geldi. Türkiye bu anlamda F-35'den çok daha üstün Kaan'ı geliştiriyor.

Baykar şu an Kaan ve TB3 SİHA için çalışmalarını devam ettirirken ABD'den flaş bir davet aldı.

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, davet üzerine ABD donanmasına ait dünyanın en büyük uçak gemisi USS Gerald R. Ford'da teknik incelemelerde bulundu.

Emekli İstihbaratçı Coşkun Başbuğ, 24 Tv'de bu davetin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Coşkun Başbuğ yaptığı açıklamada, "Aslında ABD bildiğimiz Amerika. Suriye'de teröre destek veren bir ülke olmaya devam ediyor. Bu karşı cephenin ilginç bir özelliği var.

Sizi engelleyemiyorlarsa, durduramıyorlarsa tam tersi sizinle birlikte hareket ediyormuş gibi veya sizden istifade etmek için bahsetmiş olduğum manevralarla yanaşarak sizi yönetmeye çalışırlar.

ABD'nin en büyük taktiği beyin göçünü gerçekleştirebiliyorsa ne ala. ABD'nin o yaptığı projelerin kendi elinin hamuruyla yaptığını düşünmüyorum. Hep beyin göçü hep transfer.

ABD bu yüzden Selçuk Bayraktar ve ekibine sürekli yanaşmaya çalıştı. Hatta seçim sürecinde Kemal Kılıçdaroğlu'nun Selçuk Bayraktar gibi birisini yurt dışından getireceğine dair söylentiler ortaya atıldı.

ABD şeytanla aynı sofrada kaşık sallayan bir ülke olarak bu tür olaylarla sizi engelleyemezse sizle ortak iş yapmanın yollarını ararlar.

Yanına yanaştığı an ya da ona müsaade ettiğiniz zaman sizi kontrol etmeye başlarlar. Bana göre aynı taktik yapılıyor. Sayın Bayraktar'ı bir şekilde etkileyerek ortak üretim, ortak projeyle bir takım yanaşmalarla eldeki projelerle artık projenin içinde yer alan bir ülke olmak esasında muhalefetin yarım kalan işini tamamlamak istiyorlar" dedi.
 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz